Come and join!

Discussion in 'Play-Tests' started by Blayer98, Jul 30, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LetsRaceBwoi

    LetsRaceBwoi Well-Known Member

    No?
    The server is unstable. Very unstable.
  2. nicefunfungirl

    nicefunfungirl Active Member

    Thanks for the bring down T.T
  3. AquilaSim

    AquilaSim Administrator Staff Member Moderator

    Not your fault, the playtest is yet pretty unstable for the moment.
    LetsRaceBwoi likes this.
  4. LetsRaceBwoi

    LetsRaceBwoi Well-Known Member

    Well it was only released a few days ago...
  5. nicefunfungirl

    nicefunfungirl Active Member

    Im not hosting anymore then T.T I seen this to be WAY too simple.

    Now i once again have to WAIT!!

    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    >.<
    Last edited: Jul 31, 2015
    LetsRaceBwoi likes this.
  6. RHY3756547

    RHY3756547 FreeSO Developer Staff Member Moderator

    You must all be using the same version or you'll desync quickly and the commands will become invalid. You also can't use buy/build yet.
  7. nicefunfungirl

    nicefunfungirl Active Member

    The latest version was dist-64 correct?
  8. pisarz1958

    pisarz1958 Administrator Staff Member Moderator

    Gimme a cool lot and I could try hosting it. :>
  9. nicefunfungirl

    nicefunfungirl Active Member

  10. pisarz1958

    pisarz1958 Administrator Staff Member Moderator

    adalovelace.no-ip.org
    Let's hope my Internet can handle it.
  11. AquilaSim

    AquilaSim Administrator Staff Member Moderator

    Does not work... :/
    Edit : now it work.
  12. pisarz1958

    pisarz1958 Administrator Staff Member Moderator

    Try again, something got broken for no reason because my network setup itself makes no sense.
  13. Roll-E

    Roll-E Member

    I'm new to this but how can you login to a private server?
  14. zc456

    zc456 Well-Known Member

    [​IMG]
    *Self-promotes self* XD Once the game is loaded and drops you into the login, go into Simantics & Lot Debug then go to the eye-looking icon and type the ip or address to the server and you're in.
  15. Roll-E

    Roll-E Member

    This what happened once when I click on semantic lot and debug it directly take me to a lot and it doesn't show the eye. Where can I find the eye exactly?
  16. zc456

    zc456 Well-Known Member

    I'm gonna assume you have an really old version. Download this.
  17. Roll-E

    Roll-E Member

    The latest one is #63 right? I have it installed on and everything. I think it's because I'm using ProjectDollhouseClient.exe, am I supposed to use that file or tso.client.exe. If it's tso.client.exe can you show me a screenshot of how does the file look like on your desktop because I can't find the file just TSOClient.exe but I know I'm not suppose to use that file.
  18. AquilaSim

    AquilaSim Administrator Staff Member Moderator

    No, dist-65 is the last.
    LetsRaceBwoi and xXJDrocks450Xx like this.
  19. Roll-E

    Roll-E Member

    Is anyone hosting?
  20. xXJDrocks450Xx

    xXJDrocks450Xx Well-Known Member

    I don't think so. :(
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page