PatrickJr's Playtest

Discussion in 'Play-Tests' started by PatrickJr, Mar 21, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. StrainedAsteroids

    StrainedAsteroids New Member

    Is this happening to anyone else? I tried to log into the server (After the HUGE fire) and now the percent bar is stuck at 25%

    Attached Files:

  2. davetherave

    davetherave New Member

    Yeah the server is still down I'm afraid
  3. ElizaAndHerPancakes

    ElizaAndHerPancakes New Member

    The same thing is happening to me.
  4. PedrinhuBrr

    PedrinhuBrr Member

    "wow so many people!" MOM LOOK I'M ON THE PRINT!
  5. Paragon

    Paragon New Member

    Is this server up?
  6. JWofles

    JWofles Active Member

    nope, the host is offline and the server has been down for a couple hours now.
  7. Paragon

    Paragon New Member

    Any servers online you know of?
  8. Hyuna and JWofles like this.
  9. JWofles

    JWofles Active Member

    None are online right now, but there probably will be tomorrow if PatrickJr turns his server back on.
  10. ElizaAndHerPancakes

    ElizaAndHerPancakes New Member

    Aw this sucks, I hope it'll be up and running tomorrow.
  11. It is up and running again at "tso.grimtech.co.uk"
    JWofles likes this.
  12. davetherave

    davetherave New Member

    Yaaaaaaas it's back!
  13. PatrickJr

    PatrickJr Member

    Yep it's back :D
  14. heywhatsup

    heywhatsup New Member

    How do you chat?
  15. Nikki_Jones

    Nikki_Jones New Member

    Sorry in advance if this is a dumb question, I'm new to Freeso, not TSO. How long does it usually take to connect. I started at 95% and going backwards very slowly.
  16. Emilian

    Emilian New Member

    Yeah I'm trying to connect, I hear the landing sound and then it gets stuck at 99%
  17. TheRachsterRach

    TheRachsterRach New Member

    Same
  18. kittycupcake

    kittycupcake New Member

    [​IMG]
    #neverforget
    PatrickJr and FuzzyBDranon like this.
  19. Nikki_Jones

    Nikki_Jones New Member

    LOL - Well I restarted, went from 25% to 100% now stuck at 99%. BTW, is the default 127.0.0.1 server for private play? I assumed it was since it had the xml files next to it. Like I said new to Freeso and the log in process is different than TSO.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page