SimAntics & World Development (archive)

Discussion in 'Development News' started by RHY3756547, Feb 16, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Blayer98

    Blayer98 Active Member

    Please stop arguing... it's not needed and we shouldn't be fighting over a piece of code, it silly if you think about it... :/
  2. Roll-E

    Roll-E Member

    i followed the steps and everything. When i started up the TSOClient it doesnt show the button on the top left corner or any other buttons. it just shows the login. Can you please help me?
  3. yoyo

    yoyo Active Member

    are you sure you are not starting TSOClient.exe instead of tso.client.exe ? tso.client.exe is the one you need to run, the one with the Project Dollhouse logo on it, not the original Sims Online logo
    LetsRaceBwoi likes this.
  4. francot514

    francot514 Well-Known Member

    Afr0 are you talking about all the code branchs, or just for the net fix???
  5. LetsRaceBwoi

    LetsRaceBwoi Well-Known Member

    Probably all branches.
  6. francot514

    francot514 Well-Known Member

    Hope not. Afr0 or Rhys, do you want me to fix VMAvatar only loading template person bodystrings, or you can do it, i have tested...
    [​IMG]
  7. Roll-E

    Roll-E Member

    I can't find tso.client.exe, i did found Project Dollhouse Client with the logo on it, but it wont start up it shows this when i start it up. Is that the file I'm looking for or it has to be tso.client.exe. thanks for the reply :)

    Attached Files:

    • dv.PNG
      dv.PNG
      File size:
      9.7 KB
      Views:
      8
  8. Marvin732

    Marvin732 Active Member

    You need to download the lastest Build from this page http://52.18.99.73/login.html login as guest and download netfix #60
    LetsRaceBwoi likes this.
  9. Roll-E

    Roll-E Member

    I did that but it still give me the same error for some reason. Is there something else that i can do or theres nothing else to do.
  10. LetsRaceBwoi

    LetsRaceBwoi Well-Known Member

    What error?
    Edit: oh, delete tso.world.exe
  11. Roll-E

    Roll-E Member

    Yea i did I deleted tso.world.exe, but it still giving me this message when i start up Project Dollhouse Client

    Attached Files:

    • dv.PNG
      dv.PNG
      File size:
      10.9 KB
      Views:
      5
  12. AquilaSim

    AquilaSim Administrator Staff Member Moderator

    Because you need to launch tso.client.exe and not Project Dollhouse Client.exe.
    Capture d’écran (87).png
    LetsRaceBwoi likes this.
  13. Roll-E

    Roll-E Member

    I don't have tso.client.exe I only have tsoclient.exe and it's not the same I tried everything but it won't startup :(
    LetsRaceBwoi likes this.
  14. AquilaSim

    AquilaSim Administrator Staff Member Moderator

    Make sure you have properly installed the last version in your repertory where TSO is currently installed.
    Tori Sim and LetsRaceBwoi like this.
  15. Roll-E

    Roll-E Member

    Can you tell me how to do that step by step i redownloaded the file and deleted the other one and i tried doing that my self but i didn't work. Please and thank you.
  16. RHY3756547

    RHY3756547 FreeSO Developer Staff Member Moderator

    [​IMG]
    Fixed this infamous door. It checks for collisions on the other side, but the problem was the Set to Next primitive's tile sensitive modes weren't taking into account level, so the chair upstairs counted as being "in front of" the door...
    upload_2015-7-31_2-19-29.png
    Also fixed the elevator getting stuck, and various animations not working. The elevator still thinks you're on the lower floor for whatever reason, though. I'm going to try to fix this before committing.
  17. Marvin732

    Marvin732 Active Member

    Yay the door is working ! ^^ can you Plesse fix "The stuck in the Table" Problem ? I couldn't do actions if i am in a table like going to make some food
    Last edited: Jul 31, 2015
  18. RHY3756547

    RHY3756547 FreeSO Developer Staff Member Moderator

    The entirety of routing needs to be changed to fixed that, so it's not just a simple problem.
  19. Marvin732

    Marvin732 Active Member

    Ah Ok, i didn't noticed some more routing bugs yet ^^
  20. RHY3756547

    RHY3756547 FreeSO Developer Staff Member Moderator

    I had to hack around an assumption of two floors, but now it's working in any configuration:
    [​IMG]
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page