Hello everyone!
I'm right here to announce, that Polish Community from "The Sims Online Polska" facebook page, chose our Polish Neighborhood! Of course, we don't own this place, but this is where whole Polish Community will be! As a "Leader" of this people, I don't want to say "If you are not Polish, you can't live here", nothing like that This thread is addressed to every Polish FreeSO/TSO fan, and every person who likes Poland, that there we'll live
Cheers, and have a great time playing FreeSO!
Możecie próbować się zarejestrować. http://freeso.org/register/
To jest tylko serwer API, więc sytuacja nie jest wcale taka dramatyczna. Jeśli się nie mylę, odpowiada on głównie za przetwarzanie zapytań dotyczących rejestracji, logowania, danych o awatarach, statusach miast itd. To jest kluczowy element, ale na szczęście w porównaniu z pozostałymi elementami - serwer miasta, serwer parceli (nie podoba mi się to tłumaczenie) - jest o wiele mniej skomplikowany. Nie chcę mówić za dev team, ale uważam, że kilka tygodni to wystarczająco dużo czasu by wszystko spokojnie dopracować i przetestować.Przepisywanie serwera pewnie trochę potrwa, co nie? Tym bardziej, że chcecie zmieniać framework? FreeSO od zawsze działało na tym całym Nancy, czy mieliście jakieś inne serwery do poprzednich testów?
Też tak czytałam. Ale chyba poczekam na otwartą.
Chciałam grać razem z kolegą. A na takie granie bez znajomego towarzystwa nie za bardzo mam czas. I tak za bardzo się obijam obecnie.